thisisfannie

Fall seven times, stand up eight

addicted

Publicerad 2013-09-19 20:17:05 i Fannie shoppar,

Har precis köpt mig 3 nya toppar från nelly trend och nellys nya märke notion 1.3 (som förut var issue 1.3) :D
här är den från notion 1.3, huuur snyyyggg?? 
 
 

black is the new black

Publicerad 2013-09-15 13:52:00 i Fannie tipsar!,

Det jag älskar mest med att hösten är här nu (eller påväg kanske..) är att man får gå runt i bara svart igen!! Jag älskar svarta kläder och går till och med runt med svarta jeans på sommaren... hehe lite varmt egentligen..
Här är några svarta snyggingar från nelly ;) funderar på att beställa hem klänningen till höger och skinnbyxorna, 2 die 4!
 
 

fredag den 20de

Publicerad 2013-09-11 20:38:00 i Allmänt,

 Jag har blivit inkallad till en intervju helg i hemsedal nästa fredag!! Åh är så glad :D Nu är det bara att hoppas att intervjun går lika bra! Ska göra mitt bästa i alla fall :) 
Det hade varit så underbart att spendera hela vintern där och träffa massa nya människor o lära sig att klara sig själv, jag hade verkligen behövt det så hoppas hoppas hoppas..! 
 
 

fifty shades of grey

Publicerad 2013-09-05 20:55:09 i Allmänt,

Jag tror nog ingen människa i hela världen har missat denna bok som har slått igenom så mycket haha. Jag har själv alla tre böckerna och har läst dom om och om igen flera gånger... brist på normal fritid eller(?) haha!
Iallafall så släpptes ju nyligen nyheten att Charlie Hunnan och Dakota Johnson ska spela huvudskådespelarna i filmen! I början när jag bara hade läst det och sätt bilderna på dom på aftonbladet (jag hade aldrig hört talas om dom innan..) så tyckte jag att det var såå feeel. När man har läst böckerna har man ju en helt annan bild av hur alla ser ut i huvudet. Men nu när jag har sökt på dom på google så tror jag endå att de kommer passa ganska bra.. 
Är sjukt nyfiken på hur dom kommer bygga upp filmen med.. Det är ju nästintill bara sex i boken haha!
 
 

fall accessories

Publicerad 2013-09-05 20:32:51 i Fannie tipsar!,

Nu har det ju redan hunnit bli september! Hösten börjar sakta men långsamt dra igång ;) Jag gillar hösten :D Man kan ha så mycket fina outfits :) 
Här är några snygga höstmåsten som man lätt kan snygga till en enkel klädsel med
 
 
 
Halsbandet: Vero moda 249 kr, Mössan: Pieces 149 kr, Skinnhandskar: Odd molly 899 kr, Halsduk: Odd molly 995 kr, Väska: Moschino 4595 kr.
 
 
Ni hittar allt på nelly 
 

snygga höst skor

Publicerad 2013-09-02 19:42:00 i Budget VS Lyx,

Nu börjar solen försvinna och hösten börjar kika fram med lite regn o husk haha! Men jag klagar inte jag gillar hösten :) framförallt tycker jag att man kan klä sig så sjukt mycket snyggare då! Med skinnjacka, mysiga koftor, svarta jeans, mössa, päls och snygga accessoarer :D
 
Vill bara tipsa om ett par skor som kommer göra er outfit snygg i höst :) Tycker dom är relativt lika men det är priset som skiljer sig...
Första paret är från märket primeboots och kostar 3695 kr, finns bl.a. på nelly.com. 
Andra paret är från märket johnny bulls och kostar 1500 kr, finns bl.a. på johanssons. 
:)
 
 
 

Om

Min profilbild

Hejsan! Jag heter Fanny och är född 1993 och bor i Göteborg :) I min blogg fokuserar jag mest på shopping och kläder. Jag älskar att jobba i photoshop och göra kollage med kläder o accessoarer så det blir det ganska mycket av hehe.. ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela