thisisfannie

Fall seven times, stand up eight

IVYREVEL

Publicerad 2013-11-19 21:50:00 i Fannie shoppar,

Idag har jag jobbat till halv 5 (fick sluta en halvtimma tidigare så skönt!) sedan har jag åkt och hämtat två paket som har kommit :) 
Det ena var ifrån ivyrevel! Är så sjukt nöjd! Beställde tröjan i söndags o den fanns redan att hämta ut! Riktigt bra för oss tjejer som knappt orkar vänta haha ;) i alla fall så var tröjan långt över mina förväntningar, materialet är så skönt och tröjan är lite tung och känns väldigt välgjord och lyxig! + Att man fick med en jättefin påse med :) kan visa bättre bilder nån annangång. 
Den är på rea just nu och du hittar den HÄR för 550 kr :)

I det andra paketet var det ett par låga mörkbruna UGGs :D Åh vad jag älskar dom! Så sköna och så snygga :) från spartoo.se ! Rekommenderar verkligen den hemsidan :) 
 
 

btw, la upp en bild på instagram (där jag heter fannienordqvist) där jag hashtaggade ivyrevel och då gillade kenza min bild! :D Det var roligt att hon la märke till det :D Men nu rullar det in hur mycket likes som helst... haha  faktiskt riktigt kul ;) tack kenza :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hejsan! Jag heter Fanny och är född 1993 och bor i Göteborg :) I min blogg fokuserar jag mest på shopping och kläder. Jag älskar att jobba i photoshop och göra kollage med kläder o accessoarer så det blir det ganska mycket av hehe.. ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela