thisisfannie

Fall seven times, stand up eight

min mode ikon just nu är...

Publicerad 2013-06-17 12:36:00 i Inspiration,

Vanessa Hudgens!

Älskar det här boho-modet som har kommit nu! Trivs så bra i kläderna. Inte för att jag har den stilen riktigt än men, det är långsamt påväg haha :) & man behöver ju inte köra all in och byta ut alla kläder man har mot just den stilen man vill ha, det räcker att låta sig själv inspireras och skapa sin egen stil :) 
Alla har nog nån stil som man inspireras av, det kan vara allt ifrån boho (bohemisk) till grunge :) 
 
Har gjort ett litet kollage med olika outfits som vanessa hudgens har på sig som jag älskar! 
Man märker snabbt genom att bara kolla på dessa bilder vilka plagg som hon ofta utgår ifrån och användar ofta,
t.ex. mönstrade långkjolar som hon bär med tubtopar och bustiers, stora koftor, solhatten är ofta med, stora solglasögon, kläder från jens pirate booty (som är mitt favorit märke just nu), långklänningar, mycket crochet kläder och den söta blomsterkransen, i like it a lot!
 
 
 
Min favorit outfit är den allra längst ner till vänster! Måste inskaffa en sån snygg långkjol :) & en sån virkad top att ha till! Den virkade toppen har odd molly en som är lite liknande iaf kolla häär men en sån långkjol blir svårare att hitta :/ får typ kolla på zara, indiska och ...?? 
Måste även inskaffa mig mer kläder från jens pirate booty! Men det är så svårt att hitta på svenska hemsidor :(
 
Haha, det enda jag fokuserar på är shopping även fast jag inte ens har några pengar att shoppa för ?!? Måste verkligen skaffa mig ett till jobb så jag har råd att försörja alla fina kläder som vill bo i min gaderob... shopaholic?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hejsan! Jag heter Fanny och är född 1993 och bor i Göteborg :) I min blogg fokuserar jag mest på shopping och kläder. Jag älskar att jobba i photoshop och göra kollage med kläder o accessoarer så det blir det ganska mycket av hehe.. ;)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela